Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвНие сме убедени, че трябва да има правителсто

...
Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвНие сме убедени, че трябва да има правителсто
Коментари Харесай

Нинова: Можем да се оправим, ако има правителство, работещ кабинет и Закон за съдебната власт

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Нова Тв

Ние сме уверени, че би трябвало да има правителсто и да не се разпуска Парламента, няма по какъв начин да се разгради модела на ГЕРБ, в случай че няма постоянно държавно управление. Това сподели в " Здравей, България " водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.  

Сега би трябвало да тушираме страстите, да има спокойствие и непоклатимост от всички ни, с цел да решим тези проблеми пред България, които оферират рисковете. Ако всеки се хване за личния си интерес, или партиен или персонален, да остави страната и хората, нито пенсии ще бъдат преизчислени, зимата ще връхлети със страшна мощ с този ценови потрес, нито досегашният модел може да бъде разграден. Можем да се оправим, в случай че има държавно управление, има работещ кабинет и Закон за правосъдната власт, сподели още Корнелия Нинова.

Имахме разногласия с " Има такъв народ " за политики. Но към този момент имам и диалози. Още първоначално не желаеха да беседват, най-накрая разгоаряхме. Не желаеха да стигнем до документ, изобщо не желаеха нищо да има черно на бяло, само че към този момент има и остава да се подпише. Лъжа, че сме упорствали да имаме седем министри. Разговорът ни с Има Такъв Народ беше всъщност и колегиален - какво може да се прави, за какъв брой дни ще се направи и да подпишем документ, че ще изпълнят политиките ни. Със Слави персонален контакт нямам, защото не идва в Народното събрание, сподели още Корнелия Нинова.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР